GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Hol található az üzlet?
Termékeink jelenleg csak online vásárolhatóak meg.


Kaphatok több információt a termékről?
Termékeinkre jellemző információkat a webshopban, a "Kiváncsi vagy a részletekre?", valamint a "Szeretnél többet tudni?" fülre kattintva tudsz elérni. 
Ha termékeinkről további információra van szükséged, kollégáink a shop@petrity.com címen állnak rendelkezésedre!


Tudnának terméket ajánlani nekem?
Kollégáink szívesen segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb darabot, ami színben és méretben is tökéletesen passzol. 
Kérünk, hogy ehhez foglalj időpontot online kozultációnkra vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a shop@petrity.com címen.


Meg tudnák nézni, hogy készleten van-e az egyik termék?
Jelenleg termékeink 35-40 munkanapos gyártási idővel készülnek.


Megtudhatnám az egyik termék árát?
Termékeink árát megtalálod webshopunkban, azonban ha bizonytalan vagy kérünk, hogy vedd fel kapcsolatot kollégáinkkal, akik segítenek beazonosítani a terméket, e-mailben (shop@petrity.com) tudnak bővebb tájékoztatást adni a termékek áráról.


Írtam e-mail, de nem kaptam választ. Mi a teendőm?
Kollégáink az e-maileket folyamatosan dolgozzák fel, ha 24 órán belül nem kapsz választ e-mailedre kérünk, hogy küldd el újra e-mailedet, illetve ellenőrizd spam mappádat.


Rendeltem egy terméket, mikor kapom meg?
Termékink gyártási határideje 35-40 munkanap. A termék gyártásba kerüléséről, valamint a gyártás befejezéséről státuszfrissítést küldünk Számodra, amit nyomon tudsz követni weboldalunkon. 
Amennyiben termékünket nem tudjuk 35-40 munkanapon belül elkészíteni, azt a rendelés gyártásba kerülését követően jellezzük.


Mi a rendelés menete?
A kiválasztott termék megrendelését követően egy automatikus e-mailt fogsz kapni, melyben megtalálod a személyes adataidat, a szállításra és számlázásra vonatkozó információkat, valamint a fizetésre vonatkozó információkat. A termék vételárának kiegyenlítését követően kezdődik meg a gyártás, ennek a folyamatát az e-mailben található "KÖVETEM" gomb segítségével figyelheted. A termék elkészülését követően a kiválasztott átvételi módnak megfelelően kiszállítjuk. Amennyiben kérdésed merülne fel a rendelés menetéről kérünk, hogy e-mailben (shop@petrity.com) vedd fel velünk a kapcsolatot, ahol kolléganőink tudnak bővebb tájékoztatást adni.


Milyen típusú fizetési lehetőségeket lehet használni?
A webshopon keresztül rendelt termékeket banki átutalással tudod fizetni. 


Hol találom meg a számlát?
A számlát e-mailben e-számlaként kapod meg az általad megadott e-mail címre.


Milyen szállítási lehetőségek vannak? 
A kiszállítást a GLS Futárszolgálat segítségével végezzük. 


Át tudom venni személyesen a táskát?
Jelenleg nem.


A megrendelésem állapotáról érdeklődnék.
Hogy interaktívvá tegyük rendelésedet, ezért megalkottuk azt a felületet, ahol napra készen nyomon követheted, hogy milyen státuszban van a rendelésed. A "KÖVETEM" gombot a rendelésed leadását követően érkezett e-mailben találod. Ha további kérdésed van a rendeléseddel kapcsolatban e-mailben (shop@petrity.com) kolléganőink tudnak bővebb tájékoztatást adni.


Küldhetek visszajelzést?
Hálásak vagyunk minden visszajelzésért, örömmel fogadjuk ezeket. Kérünk, hogy a shop@petrity.com címre küldd ezeket.


Milyen szabályok vonatkoznak a termékek visszaküldésére?
A webshopban rendelt termékek esetében 14 napon belül jogod van bármilyen okból, indoklás nélkül elállni a vásárlástól. (Bővebb információkat a visszaküldéssel kapcsolatban itt találsz:)


Monogramoztatni szeretném a táskámat, van rá lehetőség?
Igen, szeretnénk, hogy termékeinket még személyre szabottabban adjuk át, így a rendelésnél lehetőség van a monogram megrendelésére is, ami a mi ajándékunk a vásárlóink számára. (Bővebb információt a monogramozással kapcsolataban itt találsz)


Egyedi táskát szeretnék rendelni, hogyan tudok? 
Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, így szeretnénk, hogy a tökéletes terméket tudjuk elkészíteni Neked. Ha szeretnéd, hogy a megrendelt táska teljesen egyedi legyen kérünk, hogy foglalj időpontot online konzultációnk egyikére, valamint e-mailben (shop@petrity.com), ahol kolléganőink tudnak bővebb tájékoztatást adni.


 

Milyen garanciális feltételek vonatkoznak a termékekre?
Egy éven belül vásárolt termékeinket díjmentesen javítjuk, az egy éven túl vásárolt termékek javítását - amennyiben lehetséges - vállaljuk, a pontos díjkalkuláció a felmérést követően számítandó. Az egy éven túl vásárolt termékek esetében a varrodába szállítás, valamint a visszaszállítás (házhozszállítás) költsége a javíttatót terheli. A javításhoz az alábbi link kitöltése szükséges: http://www.petrity.com/termek/447/termekjavitas